karrabarnmarknad.blogg.se

Kärra Barnmarknad är en ideell förening med engagerade föräldrar från Hisings Kärra i samarbete med Öppna Förskolan.

Vårens barnmarknad!

Publicerad 2016-01-01 23:34:38 i Allmänt,

Äntligen är det nytt år och här kommer datumet för vårens marknad! 

5 mars klockan 10 slår vi upp dörrarna och hoppas på att ni vill komma och shoppa loss! 

Är ni intresserade av att sälja av vår och sommarinspirerade barnkläder och barnprylar så maila då en intresseanmälan till [email protected]. Skriv namn, telefonnummer. I år kommer vi dessutom ha Swish som betalningsalternativ så det är ett krav för att kunna få ett säljnummer i år. 

Vi söker även fler volontärer till vårens marknad. Vi kommer enbart att ta emot volontärsanmälningar  på facebook. Intresseanmälan går då till att ni ansöker om att gå med i en sluten grupp som heter ➡️ kärra barnmarknad 5:e mars - volontärer ⬅️ Godkänns ni så kommer ni med, och i gruppen kommer ni få mer information. Naturligtvis så finns det några fördelar med att vara volontär! 

Mer information kommer att dyka upp på Facebook, blogg och instagram! 

Vi ses den 5:e mars! 

//Kärra barnmarknad 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kärra Barnmarknad är en ideell förening med engagerade föräldrar från Hisings Kärra i samarbete med Öppna Förskolan. Varje år har vi två marknader, en på Våren och en på Hösten. Här har du som säljare möjlighet att tjäna en slant på dina begagnade barnkläder, leksaker, mammakläder och allt som hör bebistiden till i form av barnvagnar, bilstolar, gå-stolar mm. Som köpare har du här en möjlighet att fynda! Dessutom sparar vi vår miljö genom att återanvända kläder och leksaker. Kärra Barnmarknad tar 20% i arvode på det man säljer. Vinsten går till Öppna Förskolan, men även till inköp av klädhängare, t-shirts till personalen osv. Som säljare har man möjlighet att skänka det man inte fått sålt. Detta skänks efter avslutad marknad till ett barnhem i Estland och Lodz barnhem i Polen

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela